Gerkit alų ir nesibaiminkit dėl privatumo Feisbuke

Argentinos reklamos agentūra Del Campo Nasca Saatchi & Saatchi sukūrė originalią alaus Cerveza Norte reklaminę kampaniją, pristatydami šaldytuvą alui, kuris reaguoja į fotoaparatų blykstes.

Agentūra nusprendė, kad vystantis technologijoms, vis didesne problema žmogui, lankančiam barą, tampa nuotraukos, keliamos į socialinius tinklapius. Kai kada jos gali tapti skyrybų, draugų ar darbo praradimo priežastimi.

Kad lankytojai išvengtų nepageidaujamų nuotraukų, reklamos agentūra sukūrė specialų šaldytuvą alaus buteliui. Įrenginys reaguoja į fotoaparatų blykstes įjungdamas savo blykstę. Todėl kadras tampa sugadintu.

Kaip tai atrodo, galite pažiūrėti reklamoje:

2010 metais agentūra Del Campo Nasca Saatchi & Saatchi gavo didįjį „Kanų liūtų“ prizą už alaus Andes kampaniją. Agentūra baruose įrengė specialias būdeles Teletransporter su garso izoliacija, kuriose baro lankytojai galėjo atsiliepti į žmonų ar merginų skambučius be rizikos, jog bus nubausti už tai, kad išgėrinėja su draugais. Būdelėje taip pat buvo galima įjungti foninius triukšmus: filmo kino teatre, ligoninės priimamojo triukšmą ar biuro garsus.

Pagal Fast Company

 

Kategorijos: Įvairenybės | Įrašo nuoroda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.