Alaus horoskopas

Kadangi alų galima rinktis pagal skonį, reputaciją, reitingus, pakuotę, siūlome vieną ar kitą rūšį pasirinkti ir pagal horoskopą. Pataikėme ar ne? 😉 Taip pat pasidalinsime 1980-aisiais išleistu Guinness kalendoriumi su astrologiniais alaus ženklais.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Nieko stebėtino, kad, būdamas pirmasis zodiake ugnies ženklas, Avinas mėgsta karštus ir jaudinančius dalykus. Jūs atkreipsite dėmesį į alų, pagamintą su jėga ir skoniu, gėrimą, tokį pat aistringą kaip ir jūs. Murphys Irish Red turi unikalų skonį. Šio alaus raudono gintaro atspalvis oponuoja jūsų meilei viskam, kas yra tamsiai raudonos spalvos.

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Jauti, jūs tikras saldumynų mylėtojas, ir mėgstate viską kas kreminis, turtingas ir pilnas skonių. Kaip besilaikantis tradicijų, jūs nemėgstate eksperimentuoti, todėl puikus alus jums yra tas, kuris turi daug skonio, bet neveda į rutiną. Neblogas tamsus Guinness stoutas suteiks jums pasitenkinimą, kurio trokštate.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Dvyniams patinka būti užsiėmusiam renkant kaip įmanoma daugiau naujienų ir informacijos. Taigi, jūsų šviesi, oro ženklo natūra vertina lengvai nuryjamą, ne per daug sudėtingą alų. Lengvo skonio Corona su laimo skiltelėmis bus jums tinkamiausias.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Jūsų rūpestinga ir puoselėjanti natūra verčia ieškoti pažįstamų ir patogių skonių. Be jokių staigmenų jūs ieškote alaus, kuriuo galite pasikliauti. Kreminis ir subtiliai subalansuotas Newcastle Brown Ale turi ilgą istoriją ir solidžią skonio, kuris tinka jums, reputaciją.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Jūsų meilė prabangai ir nesaikingumui daro jus labiau šampano nei alaus mylėtoju. Štai kodėl švarus ir rafinuotas Chimay skonis yra jums pats tinkamiausias gėrimas. Kaip šampanas, šis alus turi burbuliuojančio gaivumo, kurį jūs mėgstate. Šis išskirtinis alus kreipiasi į jūsų žinovo natūrą, o aukso atspalvis pritraukia jūsų ugnies ženklo saulę mylinčią pusę.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Praktiškas ir veiksmingas, jūs turite pataikyti į tikslą. Idealus alus jums būtų skaidraus ir gaivaus aromato, šviesus bet kompleksiškas. Schöfferhofer Hefeweizen primins jums ne tik sezoną, kuomet jūs gimėte, bet taip pat kreipsis į jūsų subtilų gomurį.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Žavus ir diplomatiškas, jūs sugebate bet kurį reikalą atlikti lengvai. Nors jūs linkę labiau prie vyno nei prie alaus, jūs vertinate teisingą alų, kuris turi įmantrumo, į kurį jūs esate linkę. Kilkenny pakankamai subtilus ir lengvo skonio, jis yra puikaus rubino atspalvio, kuris pažadina jumyse menininką.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Jūsų patraukianti dėmesį asmenybė ir intensyvi natūra siekia skonių, turinčių daug kompleksiškų sluoksnių. Jums nereikia įprasto, jūs ieškote alaus, kuris paliktų jus norintį dar. Skorpionai labiau vertina tamsų alų nei šviesų ir ieško gėrimo, turintį jėgos ir galios. Fuller’s 1845 rubino atspalvio ir patraukiančio skonio – puikus alus jums.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Visuomet nuotykingas jūsų būdas ieško naujų ir neatrastų dalykų. Niekuomet  nenuobodžiaujantis jūsų dėmesys krypsta į alų, turintį drąsos ir esantį pilno skonio. Puikiai suderintas minkštas skonis ir gėlių aromatai Duvel aluje tuo pat metu stebina ir kelia pasitenkinimą. Jūs įvertinsite išskirtinį šio puikaus alaus pobūdį.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Ožiaragis vertina tradicijas labiau nei kuris kitas ženklas. Nors kai kurie laiko jus rimtu ir santūriu, jūs taip pat turite sudėtingą prigimtį, ir tik tie, kas jus gerai pažįsta, gali jus pilnai įvertinti. Jūs kreipiate dėmesį į alų, kuris yra konservatyvaus bet turtingo skonio. Pedigree V.S.O.P. Ale yra tas alus, kuris patenkins jūsų gomurį.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Keistas, trenktas ir pilnas netikėtumų. Vandenis mėgsta netradicinį ir unikalų alų. Jūs ieškote skonio, kurie ateina netikėčiausiais būdais. Rodenbach tiks maištininkams kaip jūs!

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Švelnių žuvų jautri ir poetinė vaizduotė skatina ieškoti alaus, kuris yra šiek tiek saldaus skonio su lengvu poskoniu. Jūs labiau mėgstate šviesų alų su vaisių skonio atspalviais. 1664 Blanc puikiai tiks jūsų meniškam aš. Šis alus apjungia naujoves ir tradicijas sukurdamas skonį, skirtą jums.

 

 

Kategorijos: Įvairenybės | Įrašo nuoroda.

1 komentaras

  1. karolisk:

    apibūdinimas iš dalies gal ir tinka, bet Corona??? 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.