Apsukrūs Rusijos prekybininkai nuomoja alų

Po įvestų naujų prekybos alkoholiu apribojimų, prekybos paviljono savininkas iš Volgogrado (Rusija) pradėjo teikti alaus nuomos paslaugą.

Nuo liepos 1 d. įsigaliojus įstatymų pakeitimams, Rusijoje buvo uždrausta didesnės nei 5% alk. koncentracijos alaus ir alaus gėrimų prekyba masinėse susibūrimo vietose o taip pat prekyba naktį nuo 23 iki 8 valandos ryto.

Tačiau kai kurie išradingi verslininkai imasi netradicinių būdų. Negalėdamas prekiauti alumi paviljone, esančiame gydomosios įstaigos teritorijoje, vienas prekybininkas ėmėsi nuomos verslo. Schema paprasta: alus buteliuose nuomojamas 24 valandoms, o užstato dydis atitinka alaus kainą. Jei per sutartą laiką klientas negrąžina prekės, nuomotojas pasilieka sau užstatytą pinigų sumą. Patikrinimo metu pas šį verslininką buvo rasta šimtai nuomos sutarčių ir apie 400 litrų įvairių rūšių alaus.

Kitas vaizdelis iš kiosko, kuris neturi teisės pardavinėti alkoholį. Čia alus pridedamas kaip „dovana“ perkant maišelį, degtukų dėžutę ar kitą nebrangų daiktą. Žinoma, tas daiktas kainuoja tiek, kiek butelis alaus.

Šaltinis: mvd.ru

 

Kategorijos: Įvairenybės | Įrašo nuoroda.

1 komentaras

  1. kaz:

    Nustebtų, jei kas nors tą išsinuomotą alų kitą dieną grąžintų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.