Žaidimai: Niekada niekada

Kai pokalbiai prie bokalo alaus išsenka arba pasidaro nebe tokie įdomūs, juos galima paskatinti įvairiais žaidimais. Jeigu norite paatvirauti, tačiau nedrįstate, galite pradėti žaidimą „Niekada niekada“.

Kuo šis žaidimas įdomus? Jis užima nemažai laiko, tuo pat metu visi geria, galima išgirsti įdomių ir atvirų dalykų apie kolegas, o žaidimo pabaigoje vis tiek visi bus girti ir rytoj nieko neprisimins.

Minusai? Dažniausiai kompanijoje atsiranda keli žmonės, kurie pareiškia, kad tokio žaidimo nežais. Savaime supranta, ne visų gyvenimas yra toks įdomus, kad būtų galima kuo nors iš jo dalintis, o be to, į kitų žaidimo dalyvių nuogąstavimus visada atsakau: „nusiraminkite, gyvenime yra dviejų tipų žmonės – veikėjai (doers) ir stebėtojai (watchers), stebėtojai, deja, niekada nebus veikėjais“. Po tokios frazės galite pradėti linksmą žaidimą, o kas nežaidžia, vis tiek bus užsiėmęs mąstymu ir atsakymo į klausimą „o kodėl aš ne veikėjas“??? ieškojimu.

Taigi:

Žaidimas „Niekada niekada“:

  • Žaidėjų skaičius – nuo 3 iki 100;
  • Privalomas dalykas – kiekvienas žaidėjas turi turėti ką gerti (kalba apie gėrimus su laipsniais);
  • Žaidimo esmė – vienas žmogus sako, ko jis niekada niekada gyvenime NĖRA daręs (pvz., „aš niekada niekada nešokau su parašiutu“; „aš niekada niekada nesimylėjau baseine“; „aš niekada niekada…“), – jeigu kuris nors kitas žmogus iš kompanijos tą YRA daręs (pvz., Petriukas šoko su parašiutu) – tas žmogus išgeria. Jeigu iš kompanijos NIEKAS nėra to daręs – išgeria pats žmogus, kuris sakė „aš niekada niekada…“.

Įdomumas – stebėkite kolegas. Juk jeigu kas nors pasakys „aš niekada niekada nesimylėjau baseine“, jums tereiks stebėti, kas išgers – ir paaiškės, kas gi užsiiminėjo šia malonia veikla baseine (galite net paklausti, kuriame 🙂 )

O jei tiesiog norite išgerti be eilės, pasakykite: „Aš niekada niekada nebuvau pagrobtas ateivių“. Mažai tikėtina, jog kas nors buvo.

Žaidime nėra nugalėtojų – kiekvienas saikingai ar nesaikingai apgirsta ir gauna pasitenkinimą.

Jeigu žaidimas pasiseks, po jo tikrai pasakysite „aš niekada niekada nebežaisiu šito žaidimo“ 🙂 – iki kito karto 🙂

Už žaidimo aprašymą dėkojame alx

 

Kategorijos: Žaidimai | Įrašo nuoroda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.