KÄ… alus pasako apie jus

Alus, kurį geriate, daug ką pasako apie jus net jei prigėrę nepridarėt nesąmonių. Alaus pasirinkimas atspindi jūsų individualumą lygiai taip pat, kaip nešiojamų rūbų ar vairuojamo automobilio pasirinkimas. Net jei iš principo neragaujate putos ar keičiate alaus rūšis pagal nuotaiką, tai taip pat jus charakterizuoja.
Rinkos tyrinÄ—tojai iÅ¡ Mindset Media tvirtina, jog alus – sielos veidrodis. Jie atliko 2600 respondentų mÄ—gstamų alaus rÅ«Å¡ių ir asmeninių savybių koreliacijos tyrimÄ…. "Mes buvome nustebinti to, kÄ… sužinojome",- pasakojo tyrimų vadovas, kuris taip pat prisipažino, jog "ne Å¡iaip sau mÄ—gstu alų, aÅ¡ myliu alų".

Jis ir jo komanda rado esminius skirtumus. Pavyzdžiui, žmonės, kurie mėgsta kaimišką alų labiau nei gamyklinį ar importinį yra savo politikos viduryje: jie ne tokie konservatyvūs, kaip visai negeriantys alaus, bet ir ne tokie liberalūs, kaip egzotiško alaus mėgėjai.

Žmonės, kurie geria įvairiausias alaus rūšis taip pat skiriasi nuo tų, kurie ištikimi vienai. "Neprisirišusiųjų" mąstymas turi mažiau išankstinio nusiteikimo, jie emocionalesni ir besistengiantys mėgautis visais gyvenimo malonumais.

"Tai ne pokštai ar išgėrinėjimo žaidimai, tai rimtas marketingo tyrimas",- aiškina Mindset Media atstovas. Juk daug kas geria DLight, bet didelis skirtumas tarp tų, kurie taip pat mėgsta Varniukų alų ir taip tų, kurie linkę nusipirkti Baltika Nr 5.

Vietinio alaus ir delaito mėgėjai labiau impulsyvūs ir mažiau lojalūs valdžiai, tuo metu kai delaito ir importinio alaus gėrikai draugiški ekstravertai, turintys tendenciją būti perfekcionistais.

[img align=left]http://y.delfi.lt/thumb/20625/1031669_VQ6wSl.jpeg“ alt=““>[b]Tauras[/b]
Tvirtai susiformavÄ™. Protingi, tvirtai stovintys gyvenime ir praktiÅ¡ki. Jie – prieÅ¡ingybÄ— svajotojams ir lengvai trenktiems. Å iÄ… rūšį pasirinkusiems nepatinka valdžia ar kokios nors sÄ…jungos. Jie emociÅ¡kai stabilÅ«s. Tačiau, kas gali pasirodyti keista, jie taip pat gali bÅ«ti spontaniÅ¡ki ir menkai planuoti ateitį. Su 42% didesne tikimybe jie vairuos sunkvežimį ir tokia pat 42% tikimybe dažniau vartos burnos gaiviklį kasdien.

[img align=left]http://y.delfi.lt/thumb/20625/1031667_LSdV0l.jpeg“ alt=““>[b]Ledo alus[/b]
Geriantys šį alų – dietos besilaikantys alkoholikai? Ne visai. Jie iÅ¡ tiesų iÅ¡siskiria viena ypatybe nuo savo "nedietinių" bičiulių. Å io alaus mÄ—gÄ—jams trÅ«ksta kitų rÅ«pesčio jais. Nors gyvenime jie taip pat tvirtai stovi, bet gerbia valdžiÄ…. Kitų atžvilgiu tai gero laiko leidimo berniukai ir mergaitÄ—s su visais neblogai sutariantys ir lengvai bendraujantys. Jie 48% dažniau nei vidutiniai asmenys žaidžia loterijoje kiekvienÄ… dienÄ… ir, tikÄ—tina, 34% dažniau neperka ekologiÅ¡kų produktų..

[img align=left]http://y.delfi.lt/thumb/20625/1031663_xZEwbl.jpeg“ alt=““>[b]Kalnapilis[/b]
Labai gerai save vertinantys gėrikai, gal net per daug pižonai. Jiems svarbu, ką kiti žmonės apie juos galvoja ir nori atrodyti nuostabiais. Jie taip pat turi kietos nuomonės laikymosi tendenciją ir mėgsta konfrontuoti. Jie su 43% didesne tikimybe stabilumą laikys prioritetu ir 34% tikimybe dažniau turės gyvybės draudimą.

[img align=left]http://y.delfi.lt/thumb/20625/1031659_HNIlGc.jpeg“ alt=““>[b]Utenos[/b]
"Kur tÅ«sas?"- tikÄ—tina tokį klausimÄ… iÅ¡girsite iÅ¡ Å¡io alaus mÄ—gÄ—jų. Jie užimti ir energingi žmonÄ—s, kurie tuo pačiu ypatingi ekstravertai. Jie ieÅ¡ko kompanijos nesvarbu, didelÄ—s ar "akis į akį". Jie per dienÄ… pamato ir padaro daugiau, nei kiti per savaitÄ™. Bet jų gyvenime yra ir altruistinÄ— pusÄ— – jie rÅ«pinasi kitais žmonÄ—mis ir įsivaizduoja save esant "Å¡iltais". Su 90% didesne tikimybe jie įsigis perdirbtus produktus ir su 38% tikimybe dažniau turÄ—s tris ir daugiau televizorius plokščiuoju ekranu.

[img align=left]http://y.delfi.lt/thumb/20625/1031661_FNxf1X.jpeg“ alt=““>[b]Å vyturys[/b]
Yra žodis, kuriuo galima apibūdinti šio alaus mėgėjus: problemos. Šie savimi pasitikintys žmonės mano, jog yra išskirtiniai. Jie gauna žemą balą už kuklumą ir aukštą už pasididžiavimą savimi. Jiems svarbu firmų vardai ir prabangos produktai. Jie taip pat energingi ir dinamiški, mėgsta būti dėmesio centre ir įvykių sūkuryje. Jie 58% dažniau turės Maestro mokėjimo kortelę, 45% dažniau bus linkę įsigyt naujausią mobilųjį telefoną ir 29% mieliau vairuos sportinį automobilį.

[img align=left]http://y.delfi.lt/thumb/20625/1031665_9mpsKI.jpeg“ alt=““>[b]Kvietinis alus[/b]
Individualios žmonių, mėgstančių šį alų, savybės artimos tiems, kas mėgsta kaimišką alų. Jie socialiai liberalūs ir dažnai pasielgia kitaip, nei buvo susitarta. Jie iš tiesų nekenčia moralinės valdžios ir laikosi nuomonės, jog net vaikai privalo patys spręsti moralines dilemas. Jie taip pat gali būti sarkastiški ir niekšiški. Jie 105% dažniau mėgsta hibridinius automobilius, 77% dažniau įsigyja Apple Mac kompiuterius ir su 65% tikimybe dažniau nusiperka penkias ar daugiau porų šlepečių kiekvienais metais. 32% labiau tikėtina, kad jie nebus užregistruoti rinkimų apylinkės sąrašuose.

[b]Naminis alus[/b]
Å ie mÄ—gÄ—jai iÅ¡skirti į vienÄ… kategorijÄ…, nes tokių statistiÅ¡kai nÄ—ra daug ir jų charakterio savybÄ—s pakankamai panaÅ¡ios. Å i grupÄ—, tikÄ—tina, dažniau galvos apie alų, o ne aie darbÄ…. Jie neturi tokio iÅ¡ankstinio nusistatymo, kaip daugelis kitų, ieÅ¡ko įdomių ir skirtingų įvykių ir yra intelektualiai žingeidÅ«s. Jie taip pat turi žemesnį atsakomybÄ—s jausmÄ… – nesijaudina dÄ—l pavÄ—luotų galutinių terminų ir gyvenime yra nerÅ«pestingi.. 153% tikÄ—tinai dažniau jie rinksis ekologiÅ¡kus produktus, 52% dažniau bus serialo "Å eimos bičas" mylÄ—tojai.

[b]Blaivininkai[/b]
Galima pasakyti ir be specialių tyrinÄ—jimų – žmonÄ—s, kurie iÅ¡ viso atsisako iÅ¡gerti, nemÄ—gsta atsipalaiduoti. Jie socialiai konservatyvÅ«s ir daugelį problemų mato tik kaip juoda – balta. Blaivininkai gerbia valdžiÄ… ir tradicijas ir vertina mažiau visuomeniÅ¡kÄ… veiklÄ…. Su 50% didesne tikimybe galime pasakyt, jog jie bus "TÄ—vynÄ—s sÄ…jungos" Å¡alininkai ir 30% dažniau niekada nepirks ekologiÅ¡kų produktų.

 

Kategorijos: Įvairenybės | Įrašo nuoroda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.