Amerikietis kuria meną iš kamštelių

KrokodilasPatinka šis krokodilas?

PelikanasO gal pelikanas?

Ne, mes nesiruošiame tapti meno blogu. Mes toliau liaupsiname alų ir viską, kas su juo susiję. Todėl negalime nepristatyti amerikiečių menininko Iano Vandenbergo iš alaus kamštelių sukurtų paveikslų. Jo darbai puošia daryklos Abita Brewing Co sienas. Jei įsižiūrėsite atidžiau, pamatysite, jog kamšteliai taip pat iš šios daryklos, kuri yra Vandenbergo rėmėja. Vien pelikano paveiksle panaudota 1800 kamštelių.

AntisDuodamas interviu All About Beer, Vandenbergas pasirodė esąs Abita fanas. „Aš visuomet buvau kamštelių kolekcininku ir beveik išskirtinai gerdavau tik Abita alų. Todėl pagalvojau, jog reikėtų butelių kamštelius panaudoti menui.“ – sako menininkas.

Jis taip pat mini, jog darykla palaikė idėją: „Aš supratau, jog reikės daug daugiau kamštelių, nei turiu savo kolekcijoje. Todėl paprašiau draugų padėti man rinkti Abita kamštelius. Aš netgi vaikščiojau po barus ir restoranus melsdamas kamštelių. Man pavyko surinkti keletą šimtų kamštelių, tuomet aš parašiau Ketei (Tujague, vadybininkei) iš daryklos, gal ji galėtų man padėti. Ji man atsiuntė šimtus jų. Jos dėka šiandieną aš užsiimu kamštelių menu, ir todėl aš myliu Abita alų. Tai nėra tik geras alus, tai ir žmonės, kurie jį verda“.

Nepaisant talento, Vandenbergas nepragyvena iš šio meno, nors turi tokią svajonę. Daugiau jo darbų galite pamatyti Facebook puslapyje.

Pagal All About Beer Magazine

 

Kategorijos: Įvairenybės | Įrašo nuoroda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.