Ką alus pasako apie jus

Alus, kurį geriate, daug ką pasako apie jus net jei prigėrę nepridarėt nesąmonių. Alaus pasirinkimas atspindi jūsų individualumą lygiai taip pat, kaip nešiojamų rūbų ar vairuojamo automobilio pasirinkimas. Net jei iš principo neragaujate putos ar keičiate alaus rūšis pagal nuotaiką, tai taip pat jus charakterizuoja.
Rinkos tyrinėtojai iš Mindset Media tvirtina, jog alus – sielos veidrodis. Jie atliko 2600 respondentų mėgstamų alaus rūšių ir asmeninių savybių koreliacijos tyrimą. „Mes buvome nustebinti to, ką sužinojome“,- pasakojo tyrimų vadovas, kuris taip pat prisipažino, jog „ne šiaip sau mėgstu alų, aš myliu alų“.

Jis ir jo komanda rado esminius skirtumus. Pavyzdžiui, žmonės, kurie mėgsta kaimišką alų labiau nei gamyklinį ar importinį yra savo politikos viduryje: jie ne tokie konservatyvūs, kaip visai negeriantys alaus, bet ir ne tokie liberalūs, kaip egzotiško alaus mėgėjai.

Žmonės, kurie geria įvairiausias alaus rūšis taip pat skiriasi nuo tų, kurie ištikimi vienai. „Neprisirišusiųjų“ mąstymas turi mažiau išankstinio nusiteikimo, jie emocionalesni ir besistengiantys mėgautis visais gyvenimo malonumais.

„Tai ne pokštai ar išgėrinėjimo žaidimai, tai rimtas marketingo tyrimas“,- aiškina Mindset Media atstovas. Juk daug kas geria DLight, bet didelis skirtumas tarp tų, kurie taip pat mėgsta Varniukų alų ir taip tų, kurie linkę nusipirkti Baltika Nr 5.

Vietinio alaus ir delaito mėgėjai labiau impulsyvūs ir mažiau lojalūs valdžiai, tuo metu kai delaito ir importinio alaus gėrikai draugiški ekstravertai, turintys tendenciją būti perfekcionistais.


Tvirtai susiformavę. Protingi, tvirtai stovintys gyvenime ir praktiški. Jie – priešingybė svajotojams ir lengvai trenktiems. Šią rūšį pasirinkusiems nepatinka valdžia ar kokios nors sąjungos. Jie emociškai stabilūs. Tačiau, kas gali pasirodyti keista, jie taip pat gali būti spontaniški ir menkai planuoti ateitį. Su 42% didesne tikimybe jie vairuos sunkvežimį ir tokia pat 42% tikimybe dažniau vartos burnos gaiviklį kasdien.


Geriantys šį alų – dietos besilaikantys alkoholikai? Ne visai. Jie iš tiesų išsiskiria viena ypatybe nuo savo „nedietinių“ bičiulių. Šio alaus mėgėjams trūksta kitų rūpesčio jais. Nors gyvenime jie taip pat tvirtai stovi, bet gerbia valdžią. Kitų atžvilgiu tai gero laiko leidimo berniukai ir mergaitės su visais neblogai sutariantys ir lengvai bendraujantys. Jie 48% dažniau nei vidutiniai asmenys žaidžia loterijoje kiekvieną dieną ir, tikėtina, 34% dažniau neperka ekologiškų produktų..


Labai gerai save vertinantys gėrikai, gal net per daug pižonai. Jiems svarbu, ką kiti žmonės apie juos galvoja ir nori atrodyti nuostabiais. Jie taip pat turi kietos nuomonės laikymosi tendenciją ir mėgsta konfrontuoti. Jie su 43% didesne tikimybe stabilumą laikys prioritetu ir 34% tikimybe dažniau turės gyvybės draudimą.


„Kur tūsas?“- tikėtina tokį klausimą išgirsite iš šio alaus mėgėjų. Jie užimti ir energingi žmonės, kurie tuo pačiu ypatingi ekstravertai. Jie ieško kompanijos nesvarbu, didelės ar „akis į akį“. Jie per dieną pamato ir padaro daugiau, nei kiti per savaitę. Bet jų gyvenime yra ir altruistinė pusė – jie rūpinasi kitais žmonėmis ir įsivaizduoja save esant „šiltais“. Su 90% didesne tikimybe jie įsigis perdirbtus produktus ir su 38% tikimybe dažniau turės tris ir daugiau televizorius plokščiuoju ekranu.


Yra žodis, kuriuo galima apibūdinti šio alaus mėgėjus: problemos. Šie savimi pasitikintys žmonės mano, jog yra išskirtiniai. Jie gauna žemą balą už kuklumą ir aukštą už pasididžiavimą savimi. Jiems svarbu firmų vardai ir prabangos produktai. Jie taip pat energingi ir dinamiški, mėgsta būti dėmesio centre ir įvykių sūkuryje. Jie 58% dažniau turės Maestro mokėjimo kortelę, 45% dažniau bus linkę įsigyt naujausią mobilųjį telefoną ir 29% mieliau vairuos sportinį automobilį.


Individualios žmonių, mėgstančių šį alų, savybės artimos tiems, kas mėgsta kaimišką alų. Jie socialiai liberalūs ir dažnai pasielgia kitaip, nei buvo susitarta. Jie iš tiesų nekenčia moralinės valdžios ir laikosi nuomonės, jog net vaikai privalo patys spręsti moralines dilemas. Jie taip pat gali būti sarkastiški ir niekšiški. Jie 105% dažniau mėgsta hibridinius automobilius, 77% dažniau įsigyja Apple Mac kompiuterius ir su 65% tikimybe dažniau nusiperka penkias ar daugiau porų šlepečių kiekvienais metais. 32% labiau tikėtina, kad jie nebus užregistruoti rinkimų apylinkės sąrašuose.

Naminis alus
Šie mėgėjai išskirti į vieną kategoriją, nes tokių statistiškai nėra daug ir jų charakterio savybės pakankamai panašios. Ši grupė, tikėtina, dažniau galvos apie alų, o ne aie darbą. Jie neturi tokio išankstinio nusistatymo, kaip daugelis kitų, ieško įdomių ir skirtingų įvykių ir yra intelektualiai žingeidūs. Jie taip pat turi žemesnį atsakomybės jausmą – nesijaudina dėl pavėluotų galutinių terminų ir gyvenime yra nerūpestingi.. 153% tikėtinai dažniau jie rinksis ekologiškus produktus, 52% dažniau bus serialo „Šeimos bičas“ mylėtojai.

Blaivininkai
Galima pasakyti ir be specialių tyrinėjimų – žmonės, kurie iš viso atsisako išgerti, nemėgsta atsipalaiduoti. Jie socialiai konservatyvūs ir daugelį problemų mato tik kaip juoda – balta. Blaivininkai gerbia valdžią ir tradicijas ir vertina mažiau visuomenišką veiklą. Su 50% didesne tikimybe galime pasakyt, jog jie bus „Tėvynės sąjungos“ šalininkai ir 30% dažniau niekada nepirks ekologiškų produktų.

 

Kategorijos: Įvairenybės | Įrašo nuoroda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.