Alaus reklamos 2015 m. Super Bowl finale

Super BowlPuiku! Dabar jums nebereiks gaišti laiko žiūrint kvailo „futbolo“ rungtynes, tam, kad pažiūrėtumėte reklamą!

Budweiser: Lost Dog

Budweiser eilinį kartą naudoja savo nenugalimą kozirį: klaidesdeilus ir mažą šunelį. Nors istorija visiškai banali, žiūrovas tiesiog mėgaujasi Budweiserio mažyliais. Štai „nuostabios“ reklamos scenarijus:
1. Žavingas šuo
2. Taurūs žirgai
3. Draugystė tarp šuns ir žirgų
4. Pakartoti, jei reikia.

Nors čia ir ne apie alų, bet beveik tuo pačiu scenarijumi pasinaudojo GoDaddy savo reklamoje (kuri ir buvo planuota, kaip Budweiser parodija). Kažkodėl ji sukėlė didžiulį gyvūnų mylėtojų pasipiktinimą, todėl per transliaciją buvo pakeista į kitą.

The Budweiser: Clydesdale Keeps It Real

Šioje trumpoje reklamoje vyras beveik padaro klaidą, pasirinkdamas neteisingą alų. Ir tik akylas klaidesdeilo žvilgsnis neleidžia jam suklysti. Iš reklamos reikėtų suprasti, jog Budweiser galima gerti tik per prievartą…

Budweiser: Brewed the Hard Way

Pastaraisiais metais Budweiserio (o dar kitaip Anheuser-Busch InBev) reklamos pasakoja jog Bud virimo sąnaudos yra vienos didžiausių tarp alaus rūšių. Dabar mums papasakos dar ir kaip sunku šį alų išvirti, tuo pačiu pašiepdami craft ir mikrodaryklų alų.

Bud Light: Coin

Kaip ir praėjusiais metais, vienam iš atsitiktinių laimingųjų, sutikusių „dalyvauti viskame, kas benutiktų“, pasiūlomi neįtikėtini 80-ųjų stiliaus nuotykiai tame tarpe ir „natūralaus dydžio“ Pac Man žaidimas.

Tuo metu, kai reklamos kaina sekmadieninės Super Bowl nacionalinės transliacijos metu siekia 4,5 mln. dolerių už 30 sekundžių trukmės klipą, nenuostabu, kad kai kurie prekių ženklai renkasi pigesnius variantus regioninėse transliacijose. Jų kaina įvairuoja nuo mažiau nei 1 iki 3 milijonų dolerių.

Newcastle Brown Ale: Band of Brands

Newcastle Brown Ale nebūtų Newcastle Brown Ale, jei nesugalvotų kūrybiško sprendimo Super Bowl žaidimui. Praėjusiais metais jie buvo sukūrę neoficialią kampaniją „Jei mes tai darytume“, šį kartą sugalvojo įdomią idėją regioninei Super Bowl transliacijai.

Idėjos pristatymui buvo pasirinkta amerikiečių aktorė Orbi Plaza (Aubrey Plaza). Jos sarkazmas ir energingumo trūkumas daro ją pačia blogiausia pasaulyje kalbėtoja arba, jei taip galima pavadinti, geriausia pasaulyje anti-oratore.

O štai rezultatas: „Band of Brands“ su 37 prekių ženklais, kurie dalinasi reklamos išlaidas.

Newcastle Brown Ale: Chores

Atsiliepdami į kasmetinį Doritos konkursą, kuris siūlo kurti reklamas Super Bowl varžyboms ir, be milijono dolerių prizinio fondo, dar garantuoja, jog geriausias klipas bus parodytas varžybų finale, Newcastle Brown Ale pasiūlė savo reklamos versiją.
Praėjusiais metais Anna Kendrick negalėjo minėti „Super Bowl“, o dabar Newcastle cenzūravo „Doritos“:

 

Kategorijos: Įvairenybės | Įrašo nuoroda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.